Maak uw badkamer veiliger

De badkamer moet een veilige plaats zijn; de ruimte waar men zichzelf verzorgt. Een plek waar men even tot rust kan komen en zijn lichaam kan verfrissen door het nemen van een douche of bad.

Hulpmiddelen-zoeken bestaat uit een uitgebreide serie bad- en douchehulpmiddelen.

Het kan gaan om meer grip, zodat uitglijden wordt voorkomen. Maar het kan ook gaan om een opstapje om gemakkelijker in bad te stappen. Bij het bieden van extra steun kan men denken aan badrandbeugel, waardoor men zich kan vasthouden bij het in en uit bad stappen.

Het risico op uitglijden in het bad of douche is iets waar velen bang voor zijn. Om dit te voorkomen hebben wij antislipmatten in het assortiment. Er zijn verschillende antislipmatten, voor zowel in de douche en het bad als die vóór de douche als het bad kunnen worden gelegd.

Wanneer men wat sneller vermoeid is of niet lang kan staan zijn er diverse bad- en douchestoelen. Deze bieden ondersteuning en veiligheid. De poten hebben antislip doppen en kunnen hierdoor niet wegschuiven. De stoelen hebben een antislip bovenzijde en zijn voorzien van gaatjes waar het water door kan weglopen. Ook zijn deze stoelen in hoogte verstelbaar.

Dankzij deze producten is de badkamer voor iedereen een veilige ruimte.


Accessoires
Accessoires
Toiletaccessoires
Toiletaccessoires
Persoonlijke-verzorging
Persoonlijke verzorg..